- ΙSO 22000:2005 & HACCP για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων.
- FSSC 22000
- IFS Certificate
- Πιστοποίηση για την παραγωγή ελαιόλαδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
- Πιστοποίηση για την παραγωγή Ελαιόλαδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
- Πιστοποίηση για την παραγωγή Βιολογικού Ελαιόλαδου & Βιολογικών Ελιών.
- Πιστοποίηση KOSHER για παραγωγή Ελιών & Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου
- Πιστοποίηση ΗALAL για παραγωγή Ελιών & Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου